
HI PULSE STAR
UYGULAMA ALANLARI
- Epilasyon
- Photo rejuvenation / Cilt yenileme
- Vasküler lezyonlar
- Pigmentasyon
- Akne
IPL Teknolojisinde gelinebilecek en son nokta : HIPULSE STAR Medikal sistemi ile istenmeyen tüylere, vasküler lezyonlara, akneye ve güneşin hasara uğrattığı cilt problemlerine son....!!!!
ÇALIŞMA PRENSİBİ:
Işın, ciltte bulunan özel moleküller ve hücre tarafından absorbe edilir. (su, melanin, hemoglobin vb.) Uygulama bölgesindeki foton emisyonu sırasında seçilmiş ışın ısıya dönüşür. bu fiziksel dönüşüm sırasında kullanılan çok özel filtreler seçilmiş ışının emilimini sağlar. Böylelikle uygulama bölgesinde cilt hasara uğramadan işlem yapılabilir.
| hair removal | photo rejunavation | vascular pigmentation | akne | |
| wave lenght | 625-1200 ya da 690-1200 | 570-1200 ya da 590-1200 | 550-950 | 400-1200 |
| spot size | 48x13mm 25x13mm |
48x13mm 25x13mm |
48x13mm 25x13mm |
48x13mm 25x13mm |
| pulses | tek veya parçalı atış | tek ya da parçalı atış | tek ya da parçalı atış | tek ya da parçalı atış |
| pulse lenght | 300 ms ye kadar | 300 ms ye kadar | 300 ms ye kadar | 300 ms ye kadar |
| fluence | 50J/cm2 ye kadar | 50J/cm2 ye kadar | 50J/cm2 ye kadar | 20 J/cm2 ye kadar |
| pulse delay | 50 ms ye kadar | 50 ms ye kadar | 50 ms ye kadar | 50 ms ye kadar |
| rep delay | 2-3 saniye | 2-3 saniye | 2-3 saniye | 2-3 saniye |
* Yüksek güce sahip bu çok özel sistem sayesinde fluence ve repetition ratelerinde en iyi sonuca ulaşılmaktadır.
* Büyük uygulama başlığı sayesinde çok geniş alanlara uygulama yapılabilirken, daha küçük spot size sayesinde bikini bölgesi, dudak üstü gibi dar alanlarda uygulama kolaylığı sağlamaktadır.
* Standart epilasyon başlığı 625 nm dir. Benzer başlığa sahip rakip markalar ise genellikle daha düşük değerlere sahiptirler (600 den daha azdır) ve bu sistemler melanin üzerinde daha agresif etkiye sahiptirler.
*Bu demektir ki, Hipulse Star başlığının koyu renk ciltlerde toleransı daha yüksektir.
* Daha büyük spot size ve yüksek tekrar oranı ile daha hızlı uygulama imkanı:
- Yüz; 5 dakika
- Bacak (tek); 25 dakika
- Bikini bölgesi : 10 dakika
* Çeşitli ebatlara sahip başlıkları ve spot sizeları sayesinde farklı uygulama imkanları sunmaktadır.
* Cilt soğutma -cooling sistemine gerek yoktur
* Kolay takılır başlık
* Renkli LCD, dokunmatik ekran
* İleri teknolojiye sahip software sayesinde parametre ayarı yapılabilir.
* İki başlık simultaneously olarak kullanılabilir.
* Sistemde uzun ömürlü lamba tercih edilmiştir. (50.000-100.000 atış)
* FDA ve CE standartlarına sahiptir.
UYGULAMA BAŞLIKLARI
HIPulse IPL sisteminde her uygulama için özel bir filtre ve özel bir 'waveguide' (rehber ışık) bulunmaktadır. Bunlar sayesinde seçilmiş ışın, uygulama bölgesine fokuslanarak işlemin etkisini maksimuma çıkartır.
